Stap 1 van 4

Het gebruik van dit formulier is veilig en verplicht tot niets. Immoulin kan zoekopdrachten in behandeling nemen met een vraagprijs >= €1,500,000

LET OP: ALLEEN INDIEN U SPECIFIEK OP ZOEK BENT NAAR EEN WIJNGAARD, GELIEVE HET ENGELSTALIG FORMULIER TE GEBRUIKEN MET SPECIFIEKE VRAGEN OMTRENT DIT TYPE INVESTERING: 'SEARCH INSTRUCTION INCLUDING VINEYARDS'


Immoulin heeft meertalige partners in diverse landen die uw zoekopdracht met succes kunnen ondersteunen. We kunnen uiteraard putten uit een aanbod dan aanzienlijk groter is dan onze website laat zien. Kennis van de lokale markt, het juridisch traject, wie zijn de betere ontwikkelaars van nieuwbouw. Een belangrijk voordeel indien u een serieuze zoekopdracht heeft. Uw voordeel is minder reizen met minder frustratie.

De informatie die u verstrekt is beschermd en onderworpen aan de Europese privacy regelgeving. De informatie wordt veilig verzonden via een gecodeerde internetverbinding en opgeslagen in een beveiligde database. Uw privacy en veiligheid zijn onze eerste zorg.
U kunt alle pagina's in dit formulier verkennen door de paar verplichte velden in te vullen en op 'Volgende' te klikken tot pagina 4. Uw gegevens worden pas geregistreerd nadat ze daadwerkelijk zijn verzonden via de knop 'Versturen'.
Zodra we het formulier binnen hebben nemen we contact op om eventuele vervolgstappen te bespreken.

Op de volgende 3 pagina's:

  1. Uw contactgegevens
  2. Criteria voor de woning die u zoekt
  3. Persoonlijke gegevens om het resultaat van de zoekservice te maximaliseren

1. Uw contactgegevens